Многумина не ги сакаат: Ова се највулгарните хороскопски знаци

од desk4

Некои луѓе едноставно немаат такт. Ќе го кажат првото нешто што ќе им падне во глава, дури и ако е несоодветно, силно ќе се заколнат и нема да имаат проблем да предизвикаат сцена.

Можеби тие се  свесни дека со таквото однесување прават другите да се чувствуваат непријатно, но тоа нема да ги спречи. Ако се прашувате зошто некои луѓе се однесуваат толку непристојно, причината би можела да биде астрологијата.

Стрелец:

Стрелецот е пријател кој ќе каже да, на се. Меѓутоа, нивниот авантуристички дух има и друга страна. Тие не се плашат да го кажат своето мислење и можат да бидат малку груби. Тие обично го кажуваат она што им е на ум — дури и кога никој не прашува. Асторлозите ги опишуваат како брутално искрени. „Нивната искреност може да изгледа како сурова, па дури и груба“. И, ако некој или нешто им ја наруши мирот, тие можат да станат прилично нетактични.

Близнаци:
Како воздушен знак, Близнаците не сакаат ништо повеќе од разговор со други луѓе. Но, понекогаш може да бидат малку груби – што секако може да ги доведе во неволја. „Тие сакаат да користат вулгарен јазик за да ги нагласат или забавуваат другите со својата духовитост“Тие најчесто користат вулгарности за хумор, но може да кажат работи што се несоодветни за одредени ситуации. Едноставно не размислуваат добро, пред да почнат да зборуваат, така што едноставните проблеми можат да прераснат во големи испади, задот што не им е грижа колку се експлозивни.

Водолија:

„Недостаток на емпатија, Водолијата може да биде непотребно сурова“. Имаат пологичен пристап кон работите, но можат да бидат и многу далечни. Ако бидат нападнати на кој било начин, не може да се види нивната офанзивна страна. Овие уникатни воздушни знаци се иноватори, но лош потег е да ги прекинете среде проект. „Ако се испровоцирани, тие го користат својот интелект за да победат во расправија, но ретко знаат кога да престанат и можат да станат злобни“, Кога ќе се налутат многу, нивните зборови не се  учтиви.

Лав:

Лавот е огнен знак кој сака внимание. Имаат многу гордост, но понекогаш можат да претераат со зборовите. „Ако не ја добијат пофалбата што ја посакува нивното его, во најмала рака можат да бидe драматичнo“. Иако е познато дека најчесто се прилично харизматични, лавовите ќе нападнат ако сметаат дека тоа е оправдано. Кој знае што ќе им излезе од уста кога ќе бидат вознемирени? Нема да биде убаво – тоа е сигурно – и веројатно ќе исфрлаат навредливи вулгарности.

Овен:

Како и Лавот, Овенот е огнен знак со понекогаш тежок темперамент. Плус, тие немаат филтер и импулсивно ќе ги изматат првите работи што ќе им падне на ум – дури и ако се груби. „Како мали деца од зодијакот, тие ја подигнуваат грубоста на сосема ново ниво кога имаат вистински бес“. Тие имаат тенденција да користат вулгарности, особено ако се нападнати. Сакаат да имаат контрола, а кога тоа не можат да го постигнат, често се вулгарни и груби.

Шкорпија:

Шкорпијата не се плаши да ја покаже својата интензивна страна; тие исто така не се грижат дали нивните зборови ве навредуваат. Токму оваа комбинација ги прави највулгарен знак во зодијакот. „Тие не се плашат од пцовки кога се чувствуваат повикани да ги користат“. Како воден знак, би помислиле дека ќе бидат почувствителни на чувствата и емоциите на другите луѓе, но тоа всушност не е нивниот стил. Ним им треба малку време да ги урнат сопствените ѕидови и не мора да размислуваат како нивното однесување влијае на оние околу нив. Тие секогаш ќе го кажат она што им е на ум и едноставно не им пречи ако се однесуваат сурово или грубо.

Слични содржини