Нема повлекување!-По Брисел, Заев се врати во Кампот на слободата

од Vladimir Zorba

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, по враќањето од Брисел  е повторно во Кампот на слободата.

zaev-vlada-1-540x303

Тој одблиску и со отворен и искрен разговор им објасни јавно пред сите и на сопартијците и на граѓаните што се случуваше во Брисел.

zaev vlada 1 Заев уште еднаш им посочи дека иако има напредок, нема играње под маса и подметнувања, и ништо не и се верува на оваа корумпирана власт. Затоа мора да има вистински и доверливи посредници кои моѓе да го гарантираат тоа што ќе го договорат со криминалецот Груевски.

zaev vlada 2

За отоврениот пристап, не изостана и поддршката од граќаните да се итрае се до смена и заминување на оваа режимско и криминално владеење на Груеевски и неговите министри.

zaev vlada 3

zaev vlada 4

Слични содржини