Николовски на презентација на „Проценка на ранливост од корупција во политиките и постапките за вработување“

од Aleksandar Petrovski
Заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски денеска ќе присуствува на презентацијата на проектот  „Проценка на ранливост од корупција во политиките и постапките за вработување, со посебен фокус на непотизам, кронизам и клиентелизам“.
Проектот е спроведен од Државната комисија за спречување на корупција и Транспаренси Интернешнл-Македонија.
loading...

Слични содржини