Нова промена во јавниот градски превоз

од Nikola Popovski

Јавниот превоз од утре ќе функционира до 21 часот, согласно одлуката на Влада за забрана за движење на населението во период од 21 до 5 часот.

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат од 6 до 19.30 часот.

ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 21часот

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ последни терини пред 21 часот

И натаму не работи Жичарницата на Водно, а не сообраќаат ниту трите линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и туристичката линија „Сити тур“.

Од ЈСП дополнуваат дека продолжува да не важи бесплатниот превоз за возрасни лица во вторник, петок, сабота и недела.

Слични содржини