Проширена е истрагата за нелегалните пасоши

од Берта Китинска

Истрагата за нелегалните пасоши е проширена, дел од истрагата заврши, таму имаме веќе приведени лица на коишто им се изречени првостепени пресуди, рече денеска министерот за внатреше работи Оливер Спасовски, одговарајќи на новираско прашање,

– За секој еден детал кога ќе бидеме во можност да соопштуваме во јавноста тогаш ќе ги добиете информациите во однос на овој дел, кажа Спасовски.

Слични содржини