Рамадани за пожарот во Тетово: По сите истражувања некој ќе си понесе кривична одговорност

од Берта Китинска

Очекувано беше премиерот да не ги прифати оставките, секогаш  беше највата дека ќе се види какви ќе бида најавите од експертизата.Веќе има докумет каде има аргумент дека тоа е од продолжен кабел, вели политичкиот аналитичар Исмет Рамадани во емисијата „Само Вистина“.

Тој вели дека во понатамошната истрага ќе следува и кривична одговорност.

– Ќе има  некоја кривична одговрност во техничкиот и технолошкиот пропуст кој ќе се докаже во истражувањата.Јас верувам дека по сите истражувања некој ќе си понесе кривична одговорност, кажа Рамадани.

Слични содржини