Се уриваат објектите на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ (ФОТО)

од Берта Китинска

Екипи на Град Скопје продолжуваат со уривање на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ преку новиот мост во Аеродром низ Керамидница, информираат од Град Скопје.

Оттаму додаваат дека објектите кои се уриваат се експропирани, а сопствениците се обесштетени според законски предвидената методологија.

Слични содржини