Шест малолетници пријавени во полиција во Кавадарци за злоупотреба на фотографии од девојчиња

од Vladimir Zorba

Шест малолетници од основно училиште од Кавадарци се пријавени во полиција, за злоупотреба на фотографии од малолетни девојчиња од истото училиште.

Од СВР Велес информираа дека децата се повикани на разговор во полиција заедно со нивните родители.

Додаде дека се работи на расчистување на случајот, по што ќе бидат поднесени соодветни поднесоци.

Слични содржини