ЗА еден час  во просториите на Специјалното  Јавно обвинителство ќе се оддржи прес конференција.сјо

Од СЈО ги замолуваат  претставниците од медиум да се  ограничат  на минимум, имајќи ги предвид  просторни услови на СЈО.

СЈО  известува дека се работи за тематска прес конференција и ќе бидат дозволени новинарски прашања само за она за што биде тема и ќе стане збор на прес конференцијата.

Слични содржини