Ви го пренесуваме  Фејсбук статусот на Студентскиот пленум преку кој тие известија што им е потребно како помош за продолжување на битката и опстојување на Автономните зони. Моментално студентите престојуваат во „освоените“ Филозофски/Филолошкиот факултет, како и во Машинскиот факултет и Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ):

IMG_76231-540x360

Драги пленумци, студенти, родители, хумани граѓани, ние од Студентскиот Пленум првенствено сакаме да ви се заблагодариме за досегашните донации, навистина ни помогнавте. Бидејќи е веќе четврти ден залихите полека ни истекуваат и би ве замолиле доколку можете и колку можете да ни помогнете да ја издржиме оваа битка до крај, а за тоа би ни било потребно:

-Зеленчук
-Млечни производи
– Зејтин
-Маргарин
-Леб
-Кафе
-Вода
-Пластични чаши
-Тоалетна хартија

Слични содржини