Трајковски објави дека освоил втор мандат: Продолжуваме понатаму да го градиме родното Делчево

од Берта Китинска

Горан Трајковски е првиот градоначалник во историјата на Делчево од независноста на државата, кој има освоено втор градоначалнички мандат во Општината.

-БЛАГОДАРАМ ДЕЛЧЕВО! Голема благодарност до граѓаните на Делчево за големата поддршка и што ја препознаа најдобрата опција за развој на нашето Делчево. Продолжуваме понатаму да го градиме родното Делчево. Да ни биде убаво, модерно, Делчево да ни биде гордост! Благодариме за довербата!, напиша на Фејсбук, Трајковски.

Слични содржини