ВИДЕО: Жителите на Пехчево со аплауз и ГОЛЕМО благодарам ги испратија пожарникарите на Австрија и Словенија

од Берта Китинска

Пехчевци со аплауз и едно големо благодарам ги испратија дома австриските и словенечките пожарникари кои неколку дена ја водеа битката со огнената стихија.

Видео: М.Теохарова/delcevo365.mk

Слични содржини