Владана РМ: Разрешени се сите членови на Надзорни и Управни одбори

од Vladimir Zorba

Сите членови на Управните и Надзорните одбори се разрешени на денешната седница на Владата, потврдија за НОВА ТВ претставници од Владата.

Нашите извори во владата, велат дека до ова решение е дојдено затоа што членовите на одборите правеле многу голема штета.

Се обидувале да носат незаконски одлуки и да склучуваат менаџерски договори кои потоа не можат да се раскинат./НОВАТВ

Слични содржини