Во текот на денот нова одлука за цената на горивата

од Берта Китинска

Регулаторната комисија за енергетика во текот на денот ќе донесе нова одлука за цената на горивата.

– Предусловите се исполнети, ќе има нова одлука за цената на горивата, информираат од Регулаторната комисија за енергетика.

Слични содржини