Заев: Граѓаните да ги почитуваат мерките за да се намали ширењето на вирусот

од Aleksandar Petrovski
Премиерот Зоран Заев вечерва апелираше до граѓаните да ги почитуваат мерките и на тој начин да придонесат во намалување на ширењето на Ковид -19.
– Работното време на сите угостителски објекти се ограничува до 23 часот, освен за оние што вршат достава на храна. Апелираме граѓаните да ги почитуваат мерките, само преку почитување на мерките може да придонесеме во намалување на ширењето на КОВИД-19, напиша Заев на Фејсбук.
loading...

Слични содржини