Даштевски: Во 99% од случаите, фингерпринтовите функционираа одлично

од Nikola Popovski

Вкупната излезност на првиот круг од локалните избори е 51,5%, информира претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски во дневникот на ТВ Сител.

Според него, досега во ДИК пристигнале неколку приговори.

-Ако нема многу, ќе причекаме до утре изутрина за да ги разгледаме целосно, рече Даштевски.

Во однос на фингерпринтовите, тој истакна дека во вториот круг се ќе биде идеално.

-Во 99% од случаите, одлично функционираа фингерпринтовите, додаде Даштевски.

Слични содржини