Ендрју Тејт за времето поминато во затвор: „Солзи ми течеа по лицето, но не плачев“

од Stefanija Kuzmanovska

Ендрју Тејт во разговор со Пирс Морган открил дали плачел додека бил во затвор.

„Солзи ми течеа по лицето, но не плачев“, рече Тејт.

Но, тоа е плачење, одговорил Морган.

„Не би се согласил“, рекол Тејт, а потоа објаснил дека солзите му течеле додека правел илјадници и илјадници склекови во затворот, грижејќи се за своите деца и за вработените.

„Кога седите и плачете, тоа е знак дека сте очајни, но ако правите склекови додека размислувате за вашите деца и се концентрирате да правите што повеќе склекови… Тоа не е плачење“, заклучил Тејт.

Да потсетиме, романската полиција кон средината на декември упадна на имотот на Тејт, заплени имот проценет на 4,1 милиони евра, а сето тоа поради сомневање дека силувал девојки и се занимавал со трговија со луѓе, поради што Тејт помина неколку месеци во затвор во Букурешт од каде е пуштен во домашен притвор.

Слични содржини