Околу телото имала намотани и 220 илјади долари.

1469904433-1 (1)

Во Кина била уапсена жена која се обидела да внесе 220 илјади долари и три илјади мемориски картички, скриени во … нејзината вагина.

Жената била уапсена при случајна проверка, кога на еден од цариниците му направила впечаток дека се движи прилично незгодно.

1469904441-3

Кога го виделе изненадувањеу, криела многу други работи – во вагината имало два пакети со вкупно 3.000 мемориски картички.

1469904441-2

Сообраќајот на електроника од Хонгконг до Кина е профитабилен бизнис. Поминуваат главно телефони, мемориски картички, видео игри или скапоцени камења.

Слични содржини