Како најлесно да прочитате личност родена во знакот Скорпија?

од Elena Daskalova

Скорпијата е знак чиј надворешен смирен изглед никогаш не ја оддава бурната внатрешност и жестокиот темперамент.

Припадниците се таинствени, воздржани, а своето вистинско лице го покажуваат само на најблиските. Енергични се, а некогаш нивната желба за правда може да биде деструктивна. Сакаат провокативен хумор, духовити се, а често и саркастични. Лесно успеваат да се соочат со сите предизвици на судбината и не се плашат од непознатото.

Но, промените многу ги нервираат, особено кога не им се по волја. Често не се флексибилни и кога нешто не им е погодено, секогаш некој друг е виновен за тоа. Луѓето ги проценуваат по прв впечаток, но многу ги нервира кога некој друг го прави тоа за нив.

Не сакаат да живеат здодевен живот и да се водат п отуѓи правила. Не се скржави, но сепак не сакаат да трошат пари на ситни задоволства.

loading...

Слични содржини