Актуелно
Почетна / Македонија / МЗ: Не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки за заштита од коронавирусот

МЗ: Не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки за заштита од коронавирусот

„Навистина не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки за заштита од коронавирусот“, соопштуваат од Министерството за здравство.

„Едноставно немаме и не постојат други механизми за заштита.

Мора да се навикнеме да живееме со вирусот и да се штитиме постојано.

Само така може да излеземе од кризата“, додаваат од МЗ.

loading...