Натали Портман во фустан со имињата на жените-режисери кои не беа номинирани за Оскари

од Elena Daskalova

Актерката Натали Портман покажа силен став во нејзиниот фустан, креација на Диор, на кој беа навезени имињата на жените-режисери кои не беа номинирани за Оскар, а според неа, го заслужиле тоа.

„Јас ги препознавам жените кои Академијата не ги препозна за нивната неверојатна работа“, изјави Портман.

Таа потсети дека оваа година сите номинирани за најдобар режисер се мажи.

Слични содржини