Нацрт-Договорот со Бугарија на затворена седница на собраниската Комисија за надворешна политика

од Vladimir Zorba
Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија ќе се најде на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.
Седницата, како што информираат од Собранието, е закажана откако до Комисијата за надворешна политика било упатено барање од Владата на Република Македонија. На седницата, ќе присуствува и премиерот Зоран Заев.

Слични содржини