Новата девојка на Огњен Амиџиќ ја објави нивната прва заедничка фотографија

од Stefanija Kuzmanovska

Водителот Огњен Амиџиќ пред извесно време потврди дека е во емотивна врска со Мина Наумовиќ, негова колешка.

Мина и Огњен на мрежите објавуваат слики од ексклузивни локации, а сега Мина и Огњен направија заедничка фотографија која Мина ја објави на Инстаграм со емотикони од срце и знакот бесконечност.

Амиџиќ ја коментираше објавата ставајќи емотикон на оган, а коментарите за овој пар се позитивни.

Како што наведоа медиумите, Мина е 17 години помлада од Огњен.

Слични содржини