Актуелно
Почетна / IN/OUT / Од Велес за светот: Прекрасно видео кое ја враќа надежта за поубаво утре

Од Велес за светот: Прекрасно видео кое ја враќа надежта за поубаво утре

Пандемијата која го зафати светот речиси целосно го измени изгледот на местата кои ги знаеме и каде сме поминувале многу време.

Поради коронавирусот улиците се испразнети и тоа можеби во моментов ни е депресивно и фрустрирачко, но надежно, сите научивме дека постојат и мали нешта кои можат да ни го направат животот поубав.

Токму таа надеж е инспирација за прекрасното видео од градот Велес, кое е дело на Батали.

loading...