СДСМ: Со најдобрата кадровска и програмска понуда, СДСМ е убедлив фаворит на изборите

од Берта Китинска

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го потпиша Кодексот за фер и демократски избори.

– Денеска со дел од кандидатите за градоначалник на Град Скопје, го потпишавме Кодексот за фер и демократски избори. Со потписниците на овој Кодекс, заеднички се обврзавме дека изборната кампања ќе ја водиме во фер и демократски услови, кои подразбираат доследно почитување на Уставот и законите во текот на целата кампања, истакна Шилегов.

СДСМ како и досега, на овие избори ќе води фер и позитивна кампања со која пред граѓаните ќе даде отчет за сработеното и ќе ги промовира програмите кои носат напредок за општините.

Со најдобрата кадровска и програмска понуда, СДСМ е убедлив фаворит и извесен победник на претстојните избори на кои граѓаните ќе ги потврдат успешните политикии ќе одберат развојот на општините да продолжи со СДСМ.
Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од СДСМ, Петре Шилегов денеска го потпиша Кодексот за фер и демократски избори.

– Денеска со дел од кандидатите за градоначалник на Град Скопје, го потпишавме Кодексот за фер и демократски избори. Со потписниците на овој Кодекс, заеднички се обврзавме дека изборната кампања ќе ја водиме во фер и демократски услови, кои подразбираат доследно почитување на Уставот и законите во текот на целата кампања, истакна Шилегов.

СДСМ како и досега, на овие избори ќе води фер и позитивна кампања со која пред граѓаните ќе даде отчет за сработеното и ќе ги промовира програмите кои носат напредок за општините.

Со најдобрата кадровска и програмска понуда, СДСМ е убедлив фаворит и извесен победник на претстојните избори на кои граѓаните ќе ги потврдат успешните политикии ќе одберат развојот на општините да продолжи со СДСМ.

Слични содржини