Шилегов: Градоначалниците не се фараони за да градат пирамиди во своето владеење

од Берта Китинска

Ние не сме фараони за да градиме пирамиди во своето владеење, вели градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов коментирјаќи дека капиталните проекти  не треба да бидат сфатени дека тие се успехот во едно владеење на градоначалник.

– Јас  не сум склон во политиката да употребувам популизам и од тука е размислувањето дека било кој градоначалник во своето владеење треба да гради капитални проекти е фараонско размислување.Ние не сме фараони за да градиме пирамиди во своето владеење, вели Шилегов.

Слични содржини