Шилегов: Како баш драги мои (данело) бранители ја препознавте градоначалничката во фотографијата?

од Берта Китинска

Во текот на вчерашниот ден постирав фотографија од еден од моите омилени филмови “Тко то тамо пева”. Не споменав ниту име, ниту институција, ниту настан напиша поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов на својот фејсбук статус.

-Одеднаш на постот, во коментарите, некои ликови започнаа да ја бранат актуелната градоначалничка на Скопје, г-ѓа Арсовска.И сега имам дилема. Како баш драги мои (данело)бранители ја препознавте градоначалничката во фотографијата ? Што ве испровоцира толку, за неа да ја браните ? Ничим изазвани, што би рекле во филмот…. пишува Шилегов.

Слични содржини