Скандал на прослава на матура: Танчерка ги забавуваше момците, училиштето се оградува (ВИДЕО)

од Берта Китинска

На социјалните мрежи се појави необично видео од прославата на матурата. Имено, матурантите на Економското и трговско училиште во Нови Пазар го прославија овој посебен ден во присуство на танчерка.

Како што може да се види на видеото, забавата започна во голема еуфорија. Погледнете што се случи кога реши едно од момчињата да се качи на маса заедно со танчерката:

Директорот на училиштето Иван Веjковиќ за Телевизија Санџак изјави дека раководството на Економското и трговско училиште не организирало ниту учествувало во реализацијата на матурската вечер.

Слични содржини