Стево Пендаровски е во водство и очекуваме победа!

од desk4

Никој да не се обидува со лажни вести да се игнорира и да не се почитува изборната воља на граѓаните порача шефот на изборниот штаб на кандидатот Стево Пендаровски, Александар Кирацовски на Прес конференција на СДСМ.

Стево Пендаровски е во водство порачаа од СДСМ

 

 

 

Слични содржини