Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Фризура која може да ви предизвика главоболки и опаѓање на косата

Косата собрана во високо коњско опавче е едноставна да се постигне, а дозволува и многу опции за стилизирање, па затоа и е една од најпопуларните фризури во светот. Но, може да биде и многу болна. Косата врзана на темето на главата може да предизвика опаѓање и кинење на влакната, особено …

Повеќе