Актуелно
Почетна / Архива на ознаки:

Архива на ознаки:

Овие три типови на луѓе постојано флертуваат

За шармантните луѓе флертувањето е иско како и поздравувањето со некого. Ним им е доволно жените или мажите да ги прашаат „Како си?“ и тие паѓаат на колена. Без оглед на тоа дали го сакаат тоа или се чувствуваат прифатели, сигурно или сакаат да почувствуваат возбуда, ниту една од тие …

Повеќе