Актуелно
Почетна / Слајдер / Тракторист го загуби животот во несреќен случај во с.Ливоишта

Тракторист го загуби животот во несреќен случај во с.Ливоишта

Тракторист го загуби животот во несреќен случај што вчера попладнето се случи во атарот на охридското село Ливоишта.

Од охидската полиција е потврдена информацијата за несреќата, со најава дека детали околу околностите под кои се случил индицентот ќе изнесат во текот на денешниот ден.

Ливоишта се наоѓа десеттина километри северно од Охрид, на потегот меѓу селата Требеништа и Косел.

loading...