47-годишниот маж едвај преживеал по тепањето, од тинејџери

Бруталното  видео покажува како банди тинејџери го птетепуваат  осомничен педофил во Русија, кој дошол на средба со 13-годишно девојче.Групата адолесценти   снима како го напаѓа 47-годишниот маж, го фрлаат на земјата и брутално го удираат , додека тој не моли за милост. “Мирор” пишува дека тие  го прекршиле  целиот во крв,  со рани и скршеници, но следниот ден се вратиле, вооружени со пиштол и нож и го убиле. Човекот чие име не се споменува, се обидувал да направи  средба со 13-годишно девојче преку  социјалните мрежи. Но девојката се појавил на “средбата” со бандата свои врсници.

На навистина шокантниот клип се гледа како тинејџерите  се борат со  осомничениот педофил, како тој лежи во тревата на нивната прва средба во четвртокот. На крвавата сцена присуствувале барем десетина мажи и жени, кои цело време се смееле и и бодреле  пуберитетлиите .Откако го претепуваат, тинејџерите си заминуваат. Знаеле  дека мажот преживеал при првиот напад. Но утредента групата од млади помеѓу 16 и 17 години се вратила за да го доврши. Тој бил насекаде  избоден со нож.

Првиот  напад бил снимен од девојката на еден од убијците, кој потоа ја објави на социјалните мрежи. Подоцна младите се приведени за смртта на мажот. Тројцата тинејџери ги очекуваат до 15 години затвор

Слични содржини