Студенстскиот пленум се поргласија со видео порака преку која ги објаснуваат своите цели и мисија. Веќе 4-ти ден тие се на факултетите, каде прогласија автономна зона. Ви ја презентираме програмата на четвртиот ден од Автономната зона на Студентскиот пленум на Филозофски/Филолошки факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

10984239_1598385410391742_5407014071112476320_n1-540x381

Слични содржини