(Во живо) Прослава на роденденот на ВМРО-ДПМНЕ

од desk2

Проследете ја во живо прославата на 29. роденден на ВМРО-ДПМНЕ.

Прослава по повод 29-годишнината од основањето на ВМРО-ДПМНЕ

Публикувахте от MИА.mk в Неделя, 16 юни 2019 г.

Слични содржини