ДВА МЕСЕЦА комплетно затворан за сообраќај ќе бидe патот Маврови Анови – Жировница

од Берта Китинска

Делница Маврови Анови – Жировница, почнувајќи од утре 24 август од 10 до 16 часот ќе биде со изменет сообраќаен режим поради градежни активности, информира  АМСМ.

Како што информира АМСМ, патниот правец во период од 45 до 60 дена ќе биде со комплетно затворан за сообраќај бидејќи се се асфалтира.

Слични содржини