Филипче: Додека не излезе вакцината за Ковид 19, ќе се придржуваме до светото тројство маска, дистанца и дезинфекција на раце

од Берта Китинска

„Комисијата за заштита од заразни болести врз основа на своите анализи ќе препорача дали и кога ќе има услови за безбедно одржување на избори во земјава кога и да се одржат изборите, тие ќе мора да се спроведат по строг протокол“, рече Филипче.

Воедно министерот напомена дека додека не излезе вакцината ние ќе се придржуваме до светото тројство маска, задолжителна дистанца и дезинфекција на раце.

loading...

Слични содржини