Кого природата најмногу го обдарила според Зодијакот?

од Stefanija Kuzmanovska

Астрологијата вели дека ѕвездите одредуваат многу аспекти од нашите животи, а особено од сексуалниот живот. Покрај карактеристиките на одредени хороскопски знаци во кревет, издржливоста и начинот на водење љубов, на Интернет има бројни листи со знаци кои имале најмногу ѕвездена среќа со сантиметрите.

Ако им се верува на ваквите астролошки блогови и листи, ситуацијата изгледа вака.

Рибите имаат најголеми пениси.

По нив следуваат Бик и Скорпија.

Покрај сантиметрите, Рибите се истакнуваат и по сензибилитетот и се многу имагинативни. Биковите, пак, се малку поконзервативни кога станува збор за акција во кревет.

Скорпиите се страствени. Сепак, тие често се пребирливи кога станува збор за партнери и не одат во кревет со секого.

Слични содржини