Од 12 ноември: Следи период на успех, ќе имате можност да постигнете сè што сте посакале 

од Берта Китинска

Од 12 ноември се отвора големата врата на успехот и среќата, но не смеете да направите една грешка! Спојот на Јупитер и Плутон се случува на секои 13 години, а во 2020 година бевме сведоци на три такви феномени, а последната не чека на 12 ноември 2020 година .

Сврзникот Јупитер-Плутон најмногу влијае врз нас според потребата да бидеме прифатени и препознаени. Ќе сакате моќ и влијание, ќе создадете амбициозни планови за успех на повеќе нивоа. Големите амбиции ве прават решени и истрајни, но и немилосрдни.Падовите и неуспесите не можат да ве одвлечат од целта, бидејќи во секој предизвик гледате можност да се подобрите и уште еднаш да покажете колку сте способни. Постојан развој и прилагодување се вашиот пат кон просперитет.

Сега имате можност, повеќе од кога било досега, да постигнете сè што сакате, но – дали сте подготвени за тоа? Дали тоа ќе ве промени?

Успехот и натпреварувачкиот дух се одлични работи, но ако ги сретнеме неподготвени на духовно ниво, егото се зголемува и може да се појави лош пресврт. Бидете горди на вашиот успех, но не губете го чувството за другите луѓе и нивните потреби. Не се откажувајте од приватниот живот толку лесно, бидејќи само вистински пријатели, отворена врска со партнерот и среќен дом се работи што можат да ви донесат вистинска среќа за понатамошен развој.

Јупитер заедно со Плутон се фокусира на поголеми цели, но важно е самите да ги распределите приоритетите. Успех во бизнисот, изобилство, патувања, напредување во кариерата – ова се само некои од можностите што ги отвора овој транзит.

Обидете се да одолеете на негативните нагони, не ставајте себични и егоцентрични. Појдете на јасен пат до успехот и користете само морални средства. Инаку, лошата карма наскоро ќе ви се врати како бумеранг.

Ова треба да биде време на големи достигнувања и успеси што ве прават среќни и задоволни и во иднина.Затоа, работете на успехот, но не заборавајте на духовните вредности.

loading...

Слични содржини