Петок, 8 декември, неработен ден за сите граѓани

од Nikola Popovski

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2023 година (петок), ”Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Mинистерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита празникот “Св.Климент Охридски”.

8-ми декември е последен неработен ден за годинава.

Слични содржини