Премиерот си купи ракија за 350 денари (ВИДЕО)

од Stefanija Kuzmanovska

Премиерот Димитар Ковачевски од Првиот национален саем за храна и пијалоци си купи жолта ракија за 350 денари.

Над 200 мали производители – изложувачи на храна и пијалаци и 40 здруженија учествуваа на Првиот национален саем за храна и пијалаци – Вкуси ја традицијата, што денеска во организација на „Слоуфуд Македонија“ со поддршка од министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство се одржува во Градскиот парк во Скопје.

Слични содржини