Три знаци на Зодијакот за кои полната месечина ќе донесе динамичен пресврт

од Stefanija Kuzmanovska

За хороскопските знаци кои се најмногу погодени од полната Месечина во јули 2021 година, ова ќе биде повик да се спротивстават на границите поставени за нив, бидејќи енергијата на Водолија нè ослободува од социјалните ограничувања и ја зајакнува нашата автентичност.

Овие три знаци ќе бидат под најголемо влијание на полна месечина:

Девица
Вашето вродено чувство за дисциплина и потребата за организација може да биде предизвикано за време на полна месечина. Влијанието на Водолијата ќе ве инспирира да не се прилагодувате на социјалните правила.
Иако секогаш играте безбедно, полна месечина е тука за да ви помогне да се оддалечите од традицијата и личната филозофија. Сега е добро време да размислите колку се различни вашите лични верувања од оние што преовладуваат меѓу вашите пријатели.

Скорпија
Подгответе се, бидејќи ве очекува огромна промена во размислувањето. Можеби ќе се чувствувате непријатно и отпорно на енергијата на Водолијата. Но, тоа лудило го охрабрува целиот Зодијак да преземе прогресивни активности во нивниот личен и социјален живот. Размислете дали она што моментално го чувствувате ве прави личност каква што сакате да бидете, или сепак стагнирате.

Риби
Оваа полна Месечина во Водолија ќе биде посебен сет на предизвици за вас. Понекогаш може да изгледа дека сте премногу поврзани со другите, што доведува до тоа да бидете ултра чувствителни на сите надворешни влијанија. Би било одлично време да се исклучите од социјалните медиуми за да ги одделите вашите автентични лични верувања од оние под влијание на вашата околина. Ослободете се од мислењата кои не се навистина ваши.

Слични содржини