Природа или естетска хирургија? Руската Анџелина Џоли го маѓепса светот

Корисниците на социјалните мрежи полудеа по преубавата Алина Тсаракхов. Нејзината сличност со Анџелина Џоли невозможно да се игнорира, а токму тоа и осигура „војска“ следачи.

Додека некои ѝ се восхитуваат на нејзината убавина, други тврдат дека не би изгледала ниту приближно така како што изгледа да немала пластични операции.

https://www.instagram.com/p/B08zYpYFTBf/

Локалните медиуми пишуваат дека Алина живее релативно скромен живот кој не може да се спореди со оној на Анџелина, а познате е дека има син.

https://www.instagram.com/p/B3EfDJyFrEI/

https://www.instagram.com/p/B5X-AAml-ix/

https://www.instagram.com/p/B7jA_twlEMi/

Слични содржини