Фатен бегалец, ќе биде вратен во затворот во Тетово

од Nikola Popovski

Денеска (23.10.2023) околу 15.30 часот од страна на полициски службеници од НККР Гостивар и ОКП Тетово, а во склоп на оперативната акција „жетва“ приведен е Д.Б. (24) од Гостивар, кој бил баран со потерница поради бегство од затвор Тетово.

Д.Б. има за доиздржување 7 месеци и 7 денови и ќе биде вратен во затворот во Тетово.

Слични содржини