ФОТО: Некогаш беше најубавиот маж во Холивуд, а денес е непрепознатлив поради ботоксот

од Stefanija Kuzmanovska

Мики Рурк не крие дека неколку пати посетувал хирурзи за да корегира нешто на своето лице.

Еднаш раскажа како се започнало во деведесеттите, по повредата во боксот, кога отишол да си го „среди носот“.

Меѓутоа, после тоа секоја година одел да прави нешто друго, а ботоксот му станал незаменлив на Рурк.

Деновиве е речиси непрепознатлив, а изгледа дека нема намера да престане со ботоксот.

Слични содржини