Актуелно
Почетна / TOP NEWS / Градоначалниците во Италија ги губат живците со своите граѓани: Што ме гледате така! Веднаш одете дома! (ВИДЕО)

Градоначалниците во Италија ги губат живците со своите граѓани: Што ме гледате така! Веднаш одете дома! (ВИДЕО)

Градоначалниците во Италија се лути на граѓаните затоа што не ги почитуваат правилата и ја загрозуваат безбедноста на другите.

Многумина на социјалните мрежи се обидоа да им објаснат на граѓаните зошто е потребно да се почитуваат правилата.

loading...