Хороскопски знаци кои лошо флертуваат! Се надеваме дека НЕ ​​СТЕ МЕЃУ НИВ!

од Vladimir Zorba

Сите ние имаме малку вештина за флертување, но некој е експерт во тоа, а некој не знае ни како да започне разговор.

Припадниците на овие хороскопски знаци не знаат да флертуваат, па ако сакате некој до нив, ќе им треба вашата помош …

Риба

Рибите се многу срамежливи и интровертни. Тие воопшто не разбираат кога некој се обидува да флертува со нив. Покрај тоа, овој хороскопски знак е обично премногу внимателен за да се опушти и само повремено да разговара со некого. Рибите треба да се дружат малку повеќе и да го слушаат чувството во стомакот – само тогаш може евентуално да сакаат некој.

Јарец

Јарците се полни со самодоверба, амбициозни и ориентирани кон целите, барем што се однесува до нивните кариери. Во љубовниот живот изгледа малку поинаку. Луѓето родени во знакот на Јарец немаат време за неважен флерт и убави и слатки разговори. Тие се повеќе од вид за сериозна врска и сакаат луѓето со кои излегуваат да ги знаат веднаш. Нема многу романса кај нив. Но, со Јарецот, барем секогаш знаете на што сте.

Овен

Овенот не сака да чита меѓу редови. Тој сака јасни пораки, и го гледа флертувањето како губење време. Наместо тоа, тој сака да ги открива сите свои карти и се надева дека и другата личност се чувствува исто. Ако не е така, Овенот едноставно ќе продолжи понатаму без да вложи многу енергија во флертувањето.

Близнаци

Близнаците не се многу вешти говорници. Всушност, тие воопшто не знаат да флертуваат. Немаат решителност и паметно „намигнување“. Близнаците понекогаш се толку несмасни за време на разговорите што другата страна честопати воопшто не ги разбира. Но, тоа е исто така стратегија која понекогаш функционира. Всушност, овој хороскопски знак тоа го прави многу драг.

Слични содржини