Министерот за одбрана Зоран Јолевски вечерва ја посети армиската база на јужната граница и им порача на војниците дека Македонија е горда на нив.

sator-migranti

Министерот Јолевски, заедно со министерот Тодоров и со заменик министерот за внатрешни работи Митко Чавков се во посета на македонско-грчката граница, каде се поставуваше жичена ограда за насочување на мигранти до пунктовите за регистрација и хуман третман.

https://www.youtube.com/watch?v=6eqCxhu_r-M

Слични содржини