Ќерката на Еван Мекгрегор гола за „Плејбој“

од Vladimir Zorba

Возрасна е, и може да прави сѐ што сака со својот живот и тело, вклучително и соблекување гола за „Плејбој“. Не знаеме дали 22-годишната Клара го побарала мислењето на својот татко, Еван Мекгрегор пред да ја сними фотосесијата, но дури и да не, тој веќе е поставен пред завршен чин.

Како таа, така и „Плејбој“ ја раширија веста и неколку провокативни кадри, откако оној од профилот на списанието доста открива, иако е наметната цензура поради Инстаграм.

Во меѓувреме малку по ширењето на фотографиите онлајн, Клара го придружува својот татко на филмски фестивал „Трибека“ во Њујорк, каде беше премиерата на филмот „Zoe“ со учество на Еван Мекгрегор.

Судејќи според нивното однесување, очигледно тој нема проблем со голите фотографии.

Слични содржини