Кралицата Елизабета одликуваше британска компанија за секс играчки

од Vladimir Zorba

КРАЛИЦАТА Елизабета II ја одликуваше најголемата британска компанија за секс играчки.

„LoveHoney“ ја доби наградата на кралицата за компании со исклучителен континуиран раст на продажбата во странство во текот на последните шест години.

Од 2015 година, продажбата во странство се зголеми од 12 милиони на 56 милиони фунти, што е вкупен раст од 365 проценти на компанијата.

Наградата – опишана како „најголемо признание за деловен успех“ – и овозможува на „LoveHoney“ 5 години да го користи амблемот на кралицата во рекламирање, маркетинг и пакување како симбол за „квалитет и успех“.

Компанијата прво ја доби наградата за зајакнување на британскиот извоз во 2015 година, а сосопствениците Ричард Лонгарст и Нил Слатфорд се сретнаа со кралицата, принцот Филип и другите членови на кралските членови на приемот во Бакингемската палата.

„LoveHoney“ е најголемата онлајн продавница за возрасни во Велика Британија и има осум други веб-портали на глобално ниво, вклучувајќи ги САД, Австралија, Франција, Германија, Шпанија, ЕУ, Канада и Нов Зеланд.

Има база на клиенти од 2,2 милиони луѓе и 300 работници.

Слични содржини